Osebnostna diagnostika osvobaja!

Vabim te na individualni proces z osebnostno diagnostiko.

Če se počutiš utrujeno, nemočno, zavrženo, izgubljeno je individualna obravnava osebnostne diagnostike primerna zate.

Če si želiš boljših medsebojnih odnosov, več komunikacije in sprotno reševanje konfliktov, je individualna obravnava osebnostne diagnostike nekaj, kar ti pri tem lahko zelo pomaga.

Če si želiš razumeti zakaj se ti ponavljajo vedno enake življenjske situacije, čeprav menjavaš okolje, je obravnava z osebnostno diagnostiko lahko rešitev zate.

Če si želiš boljših pogojev v službi, mogoče več strank ali uspešnejše zaključevanje pogodb, trudi v tem primeru je obravnava z osebnostno diagnostiko dobra rešitev.

Individualne obravnave izvajamo na več načinov. Vsaj na začetku priporočam osebni obisk. Najdeš me v Ljubljani na Viču, poglej na zemljevid spodaj.

Cesta Dolomitskega odreda 10c

Kdo sem in zakaj delam to kar ravnokar iščeš, si lahko pogledaš tukaj, v mojem PROFILU.

Več o osebnostni diagnostiki

Osebnostna diagnostika je informacijsko poseganje v biopolje z namenom prepoznavanja strukturne lastnosti in razreševanje le teh.
Razreševanje energijskih struktur, ki jih imenujemo tudi travme, karmični zapisi in drugo, se opravi skozi poseben proces, v spremenjenem stanju zavesti, ki ga lahko razumemo kot neke vrste hipnoze, vendar v tem primeru oseba ostane v povsem zavestnem in prisebnem stanju.

Z osebnostno diagnostiko se ukvarjam že več kot deset let. Postala je način mojega življenja. Dobrih deset let se profesionalno posvečam raziskovanju človeške narave. Iščem vzroke za delovanje, odzive, travme in druge energetske strukture.
Leta 2015 sem se pri Marjanu Ogorevcu izšolala za terapevta karmične diagnostike. Sčasoma je prišlo spoznanje, da ni le karma tista, ki vpliva na naše življenje. Vplivnih je še veliko drugih dejavnikov, zato sem se odločila za Osebnostno diagnostiko, ki obravnava posameznika kot individualno celoto. Ta način mi je veliko bližji.

Stranke mi velikokrat povedo sledeče:
“Zelo dolgo se že ukvarjam s seboj, prebiram duhovne knjige, hodim na delavnice, obiskujem terapije in še vedno se lovim in ukvarjam z določenimi konstrukti, kot, da tega nikoli ne bo konec.
Vračanje v vedno iste vzorce mi pobere veliko energije. Zakaj nikakor ne pridem na konec s tem?”
Verjamem, da se veliko ljudi najde v tem. Tudi sama sem se nekoč.

Odgovor je sicer enostaven, se pa bojim, da ne prinaša trenutnega olajšanja. Odločnost in vztrajnost obrodita sadove. Treba je vztrajati, še predvsem takrat, ko se zadeve zataknejo in uberejo svojo pot.

Večkrat organiziram seminarje in delavnice, kjer razjasnjujemo podobna vprašanja. Priporočam, da se katerega udeležite.

Priporočam tudi, da si pogledate Osebnostna diagnostika  kjer lahko preberete, da smo ljudje kompleksna bitja, sestavljena iz več teles, ne le enega.
V vsakem od teh teles se lahko shrani del konstrukta, ki vpliva na človekovo delovanje. Včasih skozi plasti prodiramo počasi, saj smo nekoč konstrukt potisnili globoko v ozadje.
Pa vendar se z vsako obravnavo nekaj spremeni. Odpravimo katero od prepričanj, osvetlimo ozadje in z dobljeno energetsko podporo se veliko lažje diha.
Z vsako naslednjo obravnavo smo bližje rezultatu in svobodi.

 

 

 

 

Če ste res pripravljeni življenje vzeti v svoje roke in zaživeti na polno, potem predlagam, da si vzamete čas zase in se odločite za enega od paketov!

Vedeti je treba, da se na prvih obravnavah začne odkrivati zaledje-nezavedno. Koliko časa bo trajalo razreševanje in kakšni procesi so za to potrebni je odvisno od vašega ozaveščanja. Nimamo vsi enakega razumevanja in dojemanja nečesa, kar se dogaja na nevidnih ravneh.

Po mojih izkušnjah najhitreje delamo z ljudmi, ki so pripravljeni na procese, ne ovirajo pretoka energije in z veseljem prihajajo na obravnave in pri tem sodelujejo.
Skozi procese velikokrat podoživimo čudovita videnja in pozabljena čutenja. Odkrijejo se nam očem nevidni svetovi in bitja, ki bivajo tam. Ta nam včasih posredujejo sporočila. Opazila sem, da se to običajno zgodi ljudem, ki so odprti in sporočila zlahka sprejmejo, četudi je to njihov prvi stik z nevidnim svetom.

V razširjenem stanju zavesti razkrivamo skrivnosti nezavednega. Skozi procese lažje dojemamo zakaj se nam nekaj dogaja in zakaj nekdo deluje na določen način.
Če so vam povedali, da se preteklosti ne da spremeniti, si lahko oddahnete, ker je to laž. Res je, da tistega kar se je zgodilo ne moremo spremeniti, lahko pa spremenimo naše videnje tega in naš odnos do tega. To pa je tudi bistven del vsakega dogajanja.
Skozi procese se neštetokrat žalost spremeni v radost, zamere v hvaležnost in tako dalje. To se ne zgodi s programiranjem ali kako drugače na silo, zgodi se preprosto zato, ker se skozi videnje in čutenje spremeni naš odnos do nečesa.

Besede so eno, doživeti to pa je povsem drugo. Če ste pripravljeni na spremembo sebe v srečnejšo in bolj zadovoljno bitje, potem je osebnostna diagnostika prava izbira za vas.
Priporočam, da si vzamete čas zase in za začetek naredite celosten pregled. S tem boste naredili zase in za vse okrog vas, največ kar lahko storite. Postali boste srečnejši, zadovoljni in polni življenja. Je še kaj, kar bi bilo lahko vredno več od tega?
——

Poslovna diagnostika je sistem kjer se po istem kopitu diagnosticira energijsko stanje poslovanja podjetja, vodstvo, kolektiv, produkte, storitve, poslovne prostore in drugo. Oboje skupaj, osebnostna in poslovna diagnostika tvorita celoto v smislu poslovnega uspeha.

Kako izboljšati poslovni uspeh poglejte TUKAJ

Za obravnavo se predhodno dogovorite z veseljem se prilagodim glede termina.

Za vprašanja, naročanje in sporočila pošljite spodnji obrazec. Odgovarjam v najkrajšem možnem času.
Lahko tudi pokličete na 051 269 038

Marija Košir
Spec. terapevt osebnostne in poslovne diagnostike

::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hej živjo! 👋
Lepo vas je spoznati
!

Dobrodošli na portalu
Premuim TIBIS!
Prijavite se tedenske novice in ne zamudite pomembnih strokovnih prispevkov, ki vam lahko spremenijo življenje.

Ne pošiljamo vsiljene pošte! Za več informacij preberite naš [TUKAJ]pravilnik o zasebnosti.