Intervju z Darjo Reven

Darja Reven je univ.org.dela, višja fizioterapevtka

Darja je mati treh sinov, terapevtka z 30 letnimi izkušnjami dela z ljudmi in za ljudi.
Njena poklicna pot jo je vodila do manualne terapevtke, certificirane Bownove
terapevtke, s pridobljeno licenco za opravljanje zdravilske dejavnosti, do študija
Bioresonance, otromolekularne medicine.
Poleg tega je tudi mentorica bodočim študentom
fizioterapije in kineziologije.

Vodi delavnice in predavanja za Promocija zdravja na
delovnem mestu in Stres na delovnem mestu…

Je certificirana inštruktorica za
vodenje skupine in posameznika skozi vaje TRE.

Predstavljamo metodo TRE ®

Darja je idejni vodja in ustanoviteljica zasebne ambulante za fizioterapijo, kjer svoje
strokovno znanje konvencionalnih zdravstvenih ved, kombinira s holističnimi
pristopi.

Darja tvoj pristop k lajšanju bolečin in izboljšanju zdravje je malo drugačen, kot smo ga navajeni. Bi nam zaupala kaj o tem?

Moj pristop k zdravljenju je celosten in individualen. S terapijami želim pomagati pri izboljšanju stanja bolezni, ter lajšanju težav.
Pri svojem delu tudi svetovanje za ohranjanje zdravja in fizioterapijo na domu. Za čim boljši izkoristek posameznega terapevtskega vira predhodno upoštevam rezultate, ki sem jih dobila iz pogovora, opazovanja in testiranja. Tako lahko določen terapevtski tretma usmerim bolj ciljno, neposredno na izvor bolečine ter tako dosežem boljše učinke in krajši čas okrevanja. Fizioterapija je opremljena z najsodobnejšimi aparati in opremo priznanih proizvajalcev. V novi fizioterapiji boste deležni terapij, katere vam bodo pomagale pri odpravljanju in lajšanju bolečin, ki so posledica vsakovrstnih poškodb, degenerativnih obolenj, športnih poškodb in težav, ki nastanejo zaradi dolgotrajnih obremenitev.

Poleg že ustaljenih praks si ti uvedla tudi nekaj novih.

Poslužujemo se fizioterapevtskih postopkov, ki pri zdravljenju izkoriščajo dosežke sodobne tehnologije. Protibolečinsko elektrostimulacijo , diadinator, elektrointerferenca, ultrazvok, laser, elektromagnet, so utečeni terapevtski tretmaji, ki jih uporabljamo že vrsto let. Uporabimo jih lahko kot samostojno storitev ali pa kot dodatek k manualni terapiji in terapevtskim masažam. Novost je izkoriščanje laserske svetlobe v terapevtske namene. Zelo ugodni rezultati so predvsem pri obsevanju akutnega burzitisa , natrganih vezi ter pri vnetjih narastišč kit mišic, ki se pojavljajo zaradi prekomerne rabe.

Poleg tega pa, za izboljšanje zdravja in splošnega počutja, dodajaš v svoje storitve tudi drugačne pristope. Alternativne metode, sem se prav izrazila?

Res je, ena teh je Bownova terapija. To je ročna tehnika, s katero vplivamo na fizično, energetsko in emocionalno izboljšanje počutja. Bownove poteze se izvajajo na specifičnih lokacijah mišic, fascijah, tetivah in neposredno na živčnih ovojnicah. Terapija se uporablja v rehabilitaciji, pri vseh bolečinskih stanjih, v kurativne in preventivne namene, ter pri porušenem ravnovesju v telesu. Rezultati Bownove terapij so presenetljivi

Kaj je Bownova terapija in kako nam lahko pomaga?

Bi želeli več informacij o mojem delu in terapijah, ki jih izvajam? Pišite mi, z veseljem odgovarjam.

Darja

Hej živjo! 👋
Lepo vas je spoznati
!

Dobrodošli na portalu
Premuim TIBIS!
Prijavite se tedenske novice in ne zamudite pomembnih strokovnih prispevkov, ki vam lahko spremenijo življenje.

Ne pošiljamo vsiljene pošte! Za več informacij preberite naš [TUKAJ]pravilnik o zasebnosti.