Intervju z Nino I. Hribar

Sem Nina I. Hribar, diplomirana univ. sociologinja družboslovne informatike, ki se je prekvalificirala najprej v nohtno stilistko in nato v derma-estetika.

V zadnjih nekaj letih sem se začela vse bolj usmerjati v personalizirane nege obraza – pomlajevanje kože, reševanje različnih problematik kot so akne, pigmentacije, brazgotine,… Pri večletnem študiju na akademiji Aikon sem ugotovila, da obožujem reševanje starajoče kože, reševanje gub, brazgotin, aken, upada čvrstost… in da je absolutno premalo kvalificiranih kozmetičark za odpravljanje takšnih problematik.

Verjamem v neinvazivne tehnike pomlajevanja, da se lahko pomladimo s pravim pristopom v domači in salonski negi, prehranskimi dodatki in prehrano.

Na akademiji Aikon sem prvič spoznala dermadiagnostično aparaturo DermaLab in takoj ugotovila, da brez tega vrhunskega aparata, neg, z dolgoročnim učinkom, ne morem delati. Po nekaj letnih vsakodnevnih afirmacijah, jo imam končno v lasti tudi sama (napravo uporabljajo v največjih kozmetičnih laboratorijih in univerzah).

Dejansko se stranke, če se držijo personaliziranega plana, MLAJŠAJO! In to lahko dokažem, z edino na svetu, ultrazvočno meritvijo kolagena v dermisu.

Konstantno izobraževanje, v katerega vložim ogromno časa, je usmerjeno v personaliziran pristop neg, s katerimi želim pomagati dolgoročno.
Prihodnost vidim v praksi z dokazi (Evidence Based Practise) – meritve med samimi negami, v personaliziranih načrtih neg in dolgoročnih vidnih spremembah.

Privošči si zmenek sama s sabo, to si zaslužiš.

Želiš več informacij? Piši mi, z veseljem odgovarjam!

Hej živjo! 👋
Lepo vas je spoznati
!

Dobrodošli na portalu
Premuim TIBIS!
Prijavite se tedenske novice in ne zamudite pomembnih strokovnih prispevkov, ki vam lahko spremenijo življenje.

Ne pošiljamo vsiljene pošte! Za več informacij preberite naš [TUKAJ]pravilnik o zasebnosti.