Pravilnik o zasebnosti

Premium.tibis skrbi za vašo zasebnost. Zaradi tega zbiramo in uporabljamo osebne podatke le, kot je potrebno za zagotavljanje naših izdelkov, storitev, spletnih mest in mobilnih aplikacij ter za komunikacijo z vami o istih ali kot ste zahtevali (skupaj naše »storitve«). Vaši osebni podatki vključujejo informacije, kot so:

• Ime
• Naslov
• Telefonska številka
• Fotografije
• Datum rojstva
• Elektronski naslov
• Podatki o obračunu in plačilu • Podatki o
kandidatih (za prosilce za zaposlitev)
• Drugi zbrani podatki, ki bi vas lahko neposredno ali posredno identificirali.

Naš pravilnik o zasebnosti ne pojasnjuje le, kako in zakaj uporabljamo vaše osebne podatke, ki jih zbiramo, ampak tudi, kako lahko dostopate do svojih osebnih podatkov, jih posodobite ali kako drugače prevzamete nadzor nad njimi.

Če imate kadar koli vprašanja o naših praksah ali kateri koli od spodaj opisanih pravic, se lahko obrnete na našo pooblaščeno osebo za varstvo podatkov (»DPO«) in našo namensko ekipo, ki podpira to pisarno, tako da nas kontaktirate na info@tibis.si. Ta nabiralnik aktivno spremljamo in upravljamo, tako da lahko zagotovimo izkušnjo, ki ji lahko zaupate.

Katere podatke zbiramo, kako jih zbiramo in zakaj
Veliko podatkov, ki jih verjetno smatrate za osebne, se zbira neposredno od vas, ko:

ustvarite račun ali kupite katero koli od naših storitev (npr. informacije za obračun, vključno z imenom, naslovom);
zahtevajte pomoč naše skupine za podporo strankam (npr. telefonska številka);
izpolnite kontaktne obrazce ali zahtevajte glasila ali druge informacije od nas (npr. e-pošta); oz
sodelovati v natečajih in anketah, se prijaviti za službo ali kako drugače sodelovati v dejavnostih, ki jih spodbujamo in bi lahko zahtevale podatke o vas.
Vendar zbiramo tudi dodatne informacije, ko vam zagotavljamo naše storitve, da zagotovimo potrebno in optimalno delovanje. Ti načini zbiranja vam morda niso tako očitni, zato smo mislili, da bi izpostavili in razložili nekaj več o tem, kaj bi lahko bili (saj se občasno razlikujejo):

Piškotki in podobne tehnologijena naših spletnih mestih in v mobilnih aplikacijah nam omogočajo sledenje vašemu vedenju brskanja, kot so kliknjene povezave, ogledane strani in kupljeni izdelki. Natančneje, zbrani podatki se nanašajo na vaše interakcije s funkcijami našega spletnega mesta ali funkcijami tretjih oseb, kot so vtičniki družbenih medijev, ki jih vsebujejo storitve; Naslov internetnega protokola (IP) (na primer za določitev vaših jezikovnih nastavitev; vrsto in nastavitve brskalnika; datum in čas uporabe storitev; vrsto naprave in nastavitve; uporabljen operacijski sistem; ID-je aplikacij, edinstvene identifikatorje naprav; in podatke o napakah) . Te tehnologije tudi samodejno zbirajo podatke za merjenje delovanja spletnega mesta in izboljšanje naših sistemov, vključno z metapodatki, dnevniškimi datotekami, časom nalaganja strani, odzivnim časom strežnika za optimizacijo ločljivosti DNS, omrežnim usmerjanjem in konfiguracijami strežnika.

Dopolnjene podatke o vas lahko prejmemo iz drugih virov, na primer iz javno dostopnih baz podatkov, platform družbenih medijev ali tretjih oseb, od katerih smo kupili podatke; v tem primeru lahko te podatke združimo z informacijami, ki jih že imamo o vas, tako da lahko posodobimo, razširimo in analiziramo točnost naših evidenc, ocenimo kvalifikacije kandidata za zaposlitev, prepoznamo nove stranke ter zagotovimo izdelke in storitve, ki bi vas lahko zanimali. Če nam posredujete osebne podatke o drugih ali če nam drugi posredujejo vaše podatke, bomo te podatke uporabili samo za določen razlog, zaradi katerega so nam bili posredovani.

Kako uporabljamo informacije
Trdno verjamemo v minimiziranje podatkov, ki jih zbiramo, in omejevanje njihove uporabe in namena samo na (1) za kar smo dobili dovoljenje, (2) kot je potrebno za zagotavljanje storitev, ki jih kupite ali s katerimi komunicirate, ali (3) kot se od nas morda zahteva ali dovoli zaradi skladnosti s pravnimi predpisi ali drugih zakonitih namenov:

Zagotavljanje, izboljšanje, posodabljanje in izboljšanje naših storitev . Zbiramo različne podatke v zvezi z vašim nakupom, uporabo in/ali interakcijami z našimi storitvami. Te informacije uporabljamo za:

• Izboljšati in optimizirati delovanje in delovanje naših storitev (spet vključno z našimi spletnimi mesti in mobilnimi aplikacijami)
• Diagnosticirati težave in prepoznati morebitna varnostna tveganja in tveganja skladnosti, napake ali potrebne izboljšave storitev
• Odkriti in preprečiti goljufije in zlorabe naših Storitve in sistemi

Veliko zbranih podatkov je združenih ali statističnih podatkov o tem, kako posamezniki uporabljajo naše storitve, in niso povezani z nobenimi osebnimi podatki.

Deljenje z zaupanja vrednimi tretjimi osebami . Vaše osebne podatke lahko delimo s povezanimi podjetji znotraj družine naših podjetij, s tretjimi osebami, s katerimi smo sodelovali, da vam omogočimo integracijo njihovih storitev v naše storitve, in z zaupanja vrednimi ponudniki storitev tretjih oseb, če je to potrebno za izvajanje storitev na naših v imenu, kot so:

• Obdelava plačil s kreditnimi karticami
• Prikazovanje oglasov (več o tej temi spodaj)
• Izvajanje tekmovanj ali anket
• Izvajanje analiz naših storitev in demografskih podatkov strank
• Komuniciranje z vami, na primer prek e-pošte ali dostave anket
• Upravljanje odnosov s strankami
• Varnost, tveganje upravljanje in skladnost
• Podpora pri zaposlovanju in povezane storitve.

Te tretje osebe (in morebitni podizvajalci, ki jim je morda dovoljeno uporabljati) so se strinjale, da ne bodo delile, uporabljale ali hranile vaših osebnih podatkov za noben drug namen, razen za potrebe zagotavljanja storitev.

Vaše podatke bomo razkrili tudi tretjim osebam:

• v primeru, da prodamo ali kupimo kakršno koli podjetje ali sredstva (bodisi zaradi likvidacije, stečaja ali kako drugače), bomo v tem primeru razkrili vaše podatke
morebitnemu prodajalcu ali kupcu takega podjetja ali sredstev; ali
• če prodamo, kupimo, združimo, nas prevzamejo druga podjetja ali podjetja ali postanemo partner z njimi ali prodamo nekatera ali vsa naša sredstva. V takih transakcijah so lahko vaši podatki
med prenesenimi sredstvi.

Komuniciranje z vami . Z vami se lahko obrnemo neposredno ali prek tretjega ponudnika storitev v zvezi z izdelki ali storitvami, za katere ste se prijavili ali ste jih kupili pri nas, kot je potrebno za dostavo komunikacij, povezanih s transakcijo ali storitvijo. Prav tako se lahko obrnemo na vas s ponudbami za dodatne storitve, za katere menimo, da se vam bodo zdele dragocene, če nam daste soglasje, ali kjer je dovoljeno stopiti v stik z vami na podlagi zakonitih interesov. Za nakup našega blaga ali storitev vam ni treba dati soglasja kot pogoja. Ti stiki lahko vključujejo:

• E-pošta
• Besedilna (SMS) sporočila
• Telefonski klici
• Spletni klepet

Prav tako lahko posodobite svoje naročniške nastavitve v zvezi s prejemanjem sporočil od nas in/ali naših partnerjev, tako da se vpišete v svoj račun in obiščete stran »Nastavitve računa«.

Če od vas zbiramo podatke v zvezi s ponudbo skupne blagovne znamke, bo na mestu zbiranja jasno, kdo zbira podatke in čigava politika zasebnosti velja. Poleg tega bodo opisane vse možnosti, ki jih imate v zvezi z uporabo in/ali deljenjem vaših osebnih podatkov s partnerjem za skupno blagovno znamko, kot tudi, kako te možnosti uporabiti. Nismo odgovorni za postopke varovanja zasebnosti ali vsebino spletnih mest tretjih oseb. Preberite politiko zasebnosti katere koli spletne strani, ki jo obiščete.

Če uporabljate storitev, ki vam omogoča uvoz stikov (npr. uporaba storitev e-poštnega trženja za pošiljanje e-pošte v vašem imenu), bomo stike in vse druge osebne podatke uporabili samo za zahtevano storitev. Če menite, da nam je kdorkoli posredoval vaše osebne podatke in želite zahtevati, da jih odstranimo iz naše zbirke podatkov, nas kontaktirajte na info@tibis.si
Prenos osebnih podatkov v tujino . Če uporabljate naše storitve iz države, ki ni država, v kateri se nahajajo naši strežniki, se lahko vaši osebni podatki prenesejo prek mednarodnih meja, kar bo storjeno le, kadar je to potrebno za izvajanje naše pogodbe z vami, če imamo vaše soglasje za ali ob upoštevanju ustreznih standardnih pogodbenih klavzul. Tudi ko nas pokličete ali začnete klepet, vam lahko zagotovimo podporo na eni od naših globalnih lokacij zunaj vaše države izvora.

Skladnost s pravnimi, regulativnimi zahtevami in zahtevami organov pregona . Pri uveljavljanju in spoštovanju zakonodaje sodelujemo z vladnimi uradniki in uradniki organov pregona ter zasebnimi strankami. Vse informacije o vas lahko razkrijemo državnim uradnikom ali uradnikom organov pregona ali zasebnim osebam, če po lastni presoji menimo, da je to potrebno ali primerno za odgovor na zahtevke in pravne postopke (kot so zahteve za sodni poziv), da zaščitimo svojo lastnino in pravice ali lastnine in pravic tretje osebe, da zaščitimo varnost javnosti ali katere koli osebe ali preprečimo ali ustavimo dejavnost, za katero menimo, da je nezakonita ali neetična.

V kolikor nam je to zakonsko dovoljeno, lahko sprejmemo razumne ukrepe, da vas obvestimo, če moramo vaše osebne podatke posredovati tretjim osebam kot del pravnega postopka.

Kako varujemo, hranimo in hranimo vaše podatke .

Sledimo splošno sprejetim standardom za shranjevanje in zaščito osebnih podatkov, ki jih zbiramo, tako med prenosom kot po prejemu in shranjevanju, vključno z uporabo šifriranja, kjer je primerno.

Osebne podatke hranimo tako dolgo, kot je potrebno za uporabo, opisano v tem pravilniku o zasebnosti, razen če veljavna zakonodaja ne zahteva daljšega obdobja hrambe.

Merila, ki se uporabljajo za določanje naših obdobij hrambe, vključujejo naslednje:

• Koliko časa imamo z vami stalen odnos in vam zagotavljamo storitve (na primer, dokler imate pri nas račun ali še naprej uporabljate
naše storitve);
• ali lastniki računov spremenijo ali njihovi uporabniki izbrišejo informacije prek svojih računov;
• Ali imamo zakonsko obveznost hraniti podatke (na primer, nekateri zakoni od nas zahtevajo, da hranimo evidence vaših transakcij določeno obdobje,
preden jih lahko izbrišemo); ali
• Ali je hramba priporočljiva glede na naš pravni položaj (na primer v zvezi z uveljavljanjem naših pogodb, reševanjem sporov in veljavnimi
zastaralnimi roki, sodnimi postopki ali regulativnimi preiskavami).

Če imate kakršna koli vprašanja o varnosti ali hrambi vaših osebnih podatkov, nas lahko kontaktirate na info@tibis.si.

Kako lahko dostopate do svojih podatkov, jih posodobite ali izbrišete .
Za preprost dostop, ogled in posodobitev vaših osebnih podatkov se prijavite v svoj račun in obiščite »Nastavitve«. Če želite uveljaviti svojo pravico do izbrisa ali prenosa vaših osebnih podatkov, se obrnite na info@tibis,si.
Če vložite zahtevo za izbris vaših osebnih podatkov in so ti podatki potrebni za tekočo transakcijo na naši platformi, bomo zahtevo upoštevali le do te mere, da ni več potrebna za dokončanje nobenih transakcij ali za naše zakonite poslovne namene. ali zakonske ali pogodbene zahteve glede vodenja evidenc.

Starostne omejitve .
Naše storitve so na voljo za nakup samo osebam, starejšim od 18 let. Naše storitve niso namenjene osebam, mlajšim od 18 let, in niso namenjene temu, da bi jih pritegnile. Če poznate ali imate razlog za domnevo, da je kdo mlajši star 18 let, nam je posredoval kakršne koli osebne podatke, se obrnite na nas po spodnjih navodilih.

Nediskriminacija .
Ne bomo vas diskriminirali zaradi uveljavljanja katere koli vaše pravice do zasebnosti. Razen če to dovoljuje veljavna zakonodaja, ne bomo:

• Zavrnejo vam blago ali storitve.
• Zaračunavanje različnih cen ali tarif za blago ali storitve, vključno z odobritvijo popustov ali drugih ugodnosti ali nalaganjem kazni.
• Zagotoviti vam drugačno raven ali kakovost blaga ali storitev.
• Predlagajte, da boste morda prejeli drugačno ceno ali stopnjo za blago ali storitve ali drugačno raven ali kakovost blaga ali storitev.

Spremembe tega pravilnika .
Pridržujemo si pravico do spremembe tega pravilnika o zasebnosti kadar koli. Če se odločimo spremeniti naš pravilnik o zasebnosti, bomo te spremembe objavili v tem pravilniku o zasebnosti in na vseh drugih mestih, ki se nam zdijo ustrezna, da boste seznanjeni s tem, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in v kakšnih okoliščinah, če obstajajo, ga razkrijemo. Če bistveno spremenimo ta pravilnik o zasebnosti, vas bomo obvestili tukaj, po e-pošti ali z obvestilom na naši domači strani, vsaj trideset (30) dni pred uveljavitvijo sprememb.

Kontaktirajte nas .
Če imate kakršna koli vprašanja, pomisleke ali pritožbe glede našega pravilnika o zasebnosti ali o tem, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki, se lahko obrnete na naš urad uradne osebe za varstvo podatkov po e-pošti info@tibis.si.

Na vse zahteve, poizvedbe ali pomisleke bomo odgovorili v tridesetih (30) dneh .

Hej živjo! 👋
Lepo vas je spoznati
!

Dobrodošli na portalu
Premuim TIBIS!
Prijavite se tedenske novice in ne zamudite pomembnih strokovnih prispevkov, ki vam lahko spremenijo življenje.

Ne pošiljamo vsiljene pošte! Za več informacij preberite naš [TUKAJ]pravilnik o zasebnosti.