Odpirajo se vrata v nove energije

Mojster St. Germain je z nami. Kot vselej, tudi sedaj prihaja z razlogom osveščanja. Poglejmo kaj je tokrat pripravil za nas.

Saj ne, da ti ne verjamem, prav nasprotno – verjamem ti! Ampak toliko obljub smo že slišali, toliko različnih napovedi, tudi lepih, dobrih, ampak … oprosti, ampak nazadnje se je vedno vse izkazalo kot slabo.
Razumem, da je vse to povezano z brezupnostjo, ki je v tako veliki meri preplavila naš planet, ampak ali bo v resnici kdaj konec temu?
Tako zelo si želimo, ne le slišati, ampak doživeti to – božanskost, tukaj na zemlji. je to sploh mogoče?

Število 7, govorili smo že o tem “pravljičnem” številu 7. Spremljate število 7, vse pogosteje se bo pojavljalo.

Ljudje širom sveta trenutno skorajda obupno iščejo odgovore. Če si pogledate trenutne svetovne voditelje, naj gre za politične, verske ali poslovne, trenutno resnično ni nobenega pravega vzora. Samo poglejte si nekatere od teh likov, ki dobesedno črpajo energijo iz civilizacije.

Ljudje pa sprašujejo: “Kakšen je odgovor? Kje je ta odgovor?”

Potem začnejo špekulirati, zanašajo s ena to, da bodo rešitve prišle z neba ali iz podzemlja, kakor kdo in začnejo bezljati na vse strani. Njihova pozornost bezlja na vse strani.
Želijo odgovore!
Po celem planetu lahko vidite ljudi, ki iščejo odgovore.
Nekateri, ne vsi, ampak veliko od njih, trpi.
Nekateri se trudijo, da bi njihovo življenje funkcioniralo, govorijo si, da funkcionira … imajo službo, imajo družino, imajo vsako leto 2 ali 3 tedne dopusta in pravijo: “Glej saj mi kar gre … Srečen sem, dobro mi gre.”
Ampak v resnici niso.

Na tem planetu obstaja nezadržna želja po nečem – več. Naj gre za posameznika, ali celotno človeštvo, prisotno je to vedenje, da obstaja več. In potem gredo ven, poiščejo različne rituale, srečanja in podobno. To jih osreči in prinese drobec zadovoljstva, ampak mine, potem se spet znajdejo tam, kjer so bili.
Prav to iskanje odgovorov, težnja po vedenju, videti, vedeti, doživeti … ta neuničljiva želja po tem, je zbudila to stanje zavesti in zagnala tisto čisto zavest k odprtju nebeškega križa in točno to se v tem trenutku dogaja na tem planetu.

Bistvena težava je v tem, da iščete zunaj sebe. Vsa svetloba, vsa modrost in vse drugo je bilo vedno tukaj.

Človeško zavedanje je bilo zelo omejeno, zato tega ne vidite. Imate polno zavest, vendar je vaše človeško zavedanje omejeno na nekaj majhnega.

Še za časa starega Egipta in še pred tem, v ljudskih izročilih Atlantide je bilo že napovedano, da bo na planetu prišel čas, ko bo nastala odprtina, ki bo človeku omogočala, da bo lahko videl onstran.
Videti sebe v vseh svojih svetlobah, da bo prišlo do tega, čemur pravite – doživeti božanskost na tem planetu.

Marca, natančneje 22. marca letos prihaja izjemen dogodek. Dogodek, ki ga ni bilo vse od Atlantide – odpiranje nebeškega križa. To seveda ne bo enkraten dogodek, na ta dan se začne. Vrata bodo ostala odprta.
Kristusova zavest – prišla je na planet pred približno 2000 leti in mimogrede, to ni Jezusova zavest. Prišla je v tistem času, tudi z njegovo pomočjo, ampak ni njegova in nikoli ni bila.
Sidrala se je na planet za vašo pomočjo, vi ste tisti, ki ste jo prinesli na planet s svojo zavestjo. In danes ste spet tukaj, da jo pospremite v ta svet, da ji zaploskate in jo počastite in, da končno tudi zasluženo uživate v njej.
To je dejanski razlog zakaj ste se odločili biti tukaj na tem planetu, dejanski razlog zakaj ste prišli sem prav zdaj.
Vi ste tisti, nihče drug!

Torej tukaj imamo čas apokalipse, ki prihaja. Zgodilo se bo v smislu tega, da se bolj zavedate samih sebe in ja, s tem se osvetlijo vse stvari, ki ste jih počeli v preteklosti.
To zna biti zastrašujoče, ampak vse je bilo narejeno z namenom, da prenese v modrost in ne z namenom zastraševanja in namenom preganjanja.

Po 22. marcu se boste bolj zavedali križanja nebes. Imeli boste dostop do vseh dimenzij vaše duše, do tega, kar v resnici ste.

O nebeškem križu bomo govorili v globalnem smislu, o nečem, kar prihaja na planet 22. marca, a nenazadnje je to zelo osebno.
Zelo, zelo osebno.
Vi je.
Vsi vaši aspekti, ki niso več vezani na čas, prostor in gravitacijo. Vsi vaši aspekti, v kakršnikoli obliki želite, da se križajo, sekajo, na novo napišejo, odigrajo, brez vezanosti na preteklost.
To je Nebeški križ.

Govorili bomo tudi o nebesih. Bila so predstavljena kot kraj- božanski kraj. V resnici so stanje obstoja, brez vezanosti … dolgo je trajalo, da ste prišli sem v čas osebne suverenosti.

O nebesih, planetu zemlja, morebitnem uničenju in gnusnih stvareh, ki jih ljudje počnejo drug drugemu, bomo govorili v prihodnje.

Sledite in ostanite z nami!

Piše: Marija Košir

___________________________________________________________

Hej živjo! 👋
Lepo vas je spoznati
!

Dobrodošli na portalu
Premuim TIBIS!
Prijavite se tedenske novice in ne zamudite pomembnih strokovnih prispevkov, ki vam lahko spremenijo življenje.

Ne pošiljamo vsiljene pošte! Za več informacij preberite naš [TUKAJ]pravilnik o zasebnosti.