7 (sedem) pečatov

To je sedem točk zavesti, ki so bile omejene, ki so bile zaprte, ki so del tega, kar je ustvarilo vašo realnost in vaše življenje.
Zdaj vstopamo v varen in sveti
prostor, občutek energije vsakega od sedmih pečatov.

Sedem pečatov – Odklepa vaš božanski potencial

1. PEČAT LOČITEV

Ločitev je prišla, ko si prvič zapustil dom, ko si zapustil enost in ljubezen duha, vsega, kar je bilo, ko si šel onkraj srca , ko si odšel na pot v neznano, onkraj vsega, kar je bilo.
To prepričanje ločenosti je prineslo toliko trpljenja, toliko gorja, toliko žalosti, osamljenosti in bolečine.

To je tisti, tako poznan občutek ločenosti od doma, hrepenenje po snidenju sorodnih duš in duhovne družine.
Ta ločitev je bila navidezno tako resnična, tako očitna, da si ves ta čas, vso to dolgo pot verjel v njeno obstoj.
Čutil si ločenost od vsega po čemer hrepeni tvoje srce. Posvetne zadeve nimajo dovolj moči za zapolnitev te vrzeli.
Ločitev od vsega, od božanskega, od srca, od ljubezni, obilja, radosti in veselja je postala tvoja resnica, ki kroji način tvojega življenja.
Prepričanje, da bog obstaja tam nekje zunaj-zgoraj, da je treba iskati vse povsod drugje – zunaj, kjerkoli drugje, razen v tebi.

2. PEČAT – JAZ=ego

Vprašanje “kdo sem jaz?” te je pognalo v tisoče življenj in nešteto izkušenj. Kdo sem jaz, če nisem “doma”, kdo sem in kakšno je moje poslanstvo?

Ta vprašanja so ustvarila identiteto jaza-tebe, osebnosti oblečene v tvoje telo. S tem je bila ustvarjena priložnost, da se poučiš o sebi, da se spoznaš in vrneš nazaj -domov.
Toda skozi tisoč in tisoč življenj, med minevanjem eonov časa, je identiteta jaza postajala izkrivljena in zvita in prepričanje v jaz je bilo izpolnjeno z dvomom, polno jeze in sovraštva. Globoko v tebi se je zasidraj občutek, da je nekaj narobe s teboj. Ta prepričanja so se krepila z zanikanjem sebe. Bili so časi, ko si sebe predal v vodenje in poučevanje drugih.

3.PEČAT SATAN

Tretji pečat je satanov pečat. Mnogi pristopijo k temu prehodu pa se v strahu obrnejo nazaj. Satanov pečat ohranja prepričanja, da obstaja dobro in slabo, da obstaja tema podzemnih svetov, da te hudič lahko vzame s seboj v te temne rove in večni ogenj.

Prepričanje v nasprotne si sile obstaja skoraj od začetka časa obstoja. Dualnost! To je tretji, satanov pečat. In našli so tisti, ki potrjujejo iluzijo o peklu, trpljenju in te naredijo še manjšega, da te lažje potegnejo v svoje nečiste kremplje.
Iluzija, dragi prijatelj, iluzija je tisto, kar te straši. Ni potreben hudič, da te zvleče v svoje podzemlje, v večno trpljenje, ker si tam že, dragi prijatelj- sam si se zaklenil tja v strahu pred kaznovanjem.

4.PEČAT GREH

Prepričanje, da si storil nekaj grdega, nečastnega, nekaj zaradi česar te je sram. Prepričanje, da si manj od boga, da si nevreden in grešen si prevzel vso sramoto nase. Krivda je zapolnila tolikšen del tebe, da je greh presegel vedenje kdo v resnici si.

Greh se krepi v prepričanju, da obstajajo ljudje in obstajajo angeli in človek ne more biti angel. Iluzija, dragi prijatelj, vse to je laž in iluzija. V vsakem, tudi tem življenju si človek in angel. Greh je zadušil božansko lepoto v tebi in okrepil prepričanje v greh.

5.PEČAT TRPLJENJE

Dolgo časa si bival v prepričanju, da moraš trpeti, ker trpljenje prinese zveličanje. Odrešenje pride skozi trpljenje. Biti moraš na kolenih, da si vreden sprejetja.

Toliko tvojega življenja je bilo tvoje telo v trpljenju. Trpljenje osamljenosti, trpljenje zaradi nesprejetja- trpljenje.
Toliko tvojega življenja si bil na kolenih , ponižno zrl navzgor po sprejetju in odrešenju. Stari koncepti, stari sistemi prepričanj globoko vdelani in pretanjeno skriti v zavest.

6.PEČAT ODREŠITEV

To je prepričanje, da potrebuješ odrešitev od boga, odrešitev od izbranca, odrešitev od Jezusa, odrešitev od kogarkoli drugega, razen sebe. Vera v odrešenika je prisotna odkar je tu človek. 

Prepričanje, da bo prišel odrešenik odrešit človeštvo pred svojimi boleznimi je bil del zavesti za eone časa. To staro prepričanje je okrepljeno v učenju, pri pridigah in po besedah pridigarjev. Iluzija greha je potreba po odrešitvi, potrditvi greha. Ni greha, ni nobenih napačnih poti ali napačnih načinov. Ni greha, ne obstaja.

7.PEČAT BOŽANSKA ZAVEST

Sedmi pečat je morda najbolj skrit od vseh pečatov skupaj, vendar tudi najbližji, na dosegu roke. Sedmi pečat je tudi pečat tebe samega, tvojega jaza- božanskega jaza, v kombinaciji s človeškim jazom in samega sebe.

Znotraj sedmega pečata je skrito razumevanje, da si tudi ti bog, da si vedno bil in vedno boš in, da so bili ti drugi pečati samo iluzije, del tvojih tisoč in tisoč tisočerih izkušenj z odkrivanjem sebe.

Tvoj obstoj se je začel s pečatom ločitve, sledili so ji omejenost, tema, greh in trpljenje.
Ti pečati so ti omogočili potop v čas, materijo in izkušnje.
Zdaj pa se spomni kdo si in zakaj si tukaj.
Vse se je zgodilo za modrost.

Tobias

Poglejte več:
Lomljenje sedmih pečatov

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hej živjo! 👋
Lepo vas je spoznati
!

Dobrodošli na portalu
Premuim TIBIS!
Prijavite se tedenske novice in ne zamudite pomembnih strokovnih prispevkov, ki vam lahko spremenijo življenje.

Ne pošiljamo vsiljene pošte! Za več informacij preberite naš [TUKAJ]pravilnik o zasebnosti.