Jubilejni Cd – Jaz sem, ki sem

Značilnosti vijoličnega žarka so: preobrazba, milost, odpuščanje, preseganje, strpnost, diplomacija, uravnovešenost, alkimija, prerokovanje, intuicija.

Glasba Johana Straussa nosi vibracije Vijoličnega žarka.
Tudi sicer je vijolični plamen imenovan “pojoči plamen.” Ena njegovih osnovnih lastnosti je namreč tudi ta, da se lahko naravna na osnovno frekvenco vsake materije ali duha, ki ga le ta nosi v sebi. To pomeni, da se vijolični plamen lahko dotakne vsakega posameznega delčka – atoma in molekule in samodejno zapoje ton te snovi in jo s tem preobrazi v njeno osnovno bit, ki je po naravi božanska.

Vijolični plamen poje neskončne melodije. Vsak dan, vsem nam. Poje jih planetu in prebivalcem na njem, poje jih zvezdam na nebesnem svodu, poje jih tudi zate in tebi.

Verjemite, da se mi pred desetimi leti, takrat ko se skanaliziral spev

Življenje je pesem, poj jo z menoj …
ni niti od daleč sanjalo tole, kar vam pišem sedaj.

Spev je nastal v enem kosu. Je res posebna pesnitev. Če jo boste poslušali večkrat, boste tudi sami ugotovili, da se vas dotakne vselej drugače.

Takrat, pred desetimi leti smo posneli nekaj CD-jev. Spomnim se, da so nekateri povedali, kako so morali ustaviti avto, ker so bile vibracije premočne. (Takrat smo CDjke še poslušali v avtomobilih).
Včasih so bile vibracije tako močne, da so imeli ljudje rahle vrtoglavice. Nekaterim se je ob poslušanju začela dvigovati jeza, drugi so zraven jokali. Nekateri pa so se počutili blaženi in popolnoma sproščeni.

Danes bi lahko k temu rekla, da ima spev svoj namen. In, ker sem ravno našla zapis, ki ste ga prebrali zgoraj – o “pojočem plamenu”, se mi zadeve nekoliko bolj postavljajo skupaj.
Namreč, najbolj zanimivo je to, da se mi vselej zadeve najprej “zgodijo”, torej pride izkušnja, šele kasneje pride razjasnjenje. Kot lahko vidite tudi sami, tokrat je to trajalo natanko deset let.
Res je, da se v teh letih okoli vijoličnega plamena ni dogajalo skoraj nič, vsaj kar se mene tiče.
Po tolikem času pa sem spet po naključju naletela na lastne objave, med iskanjem neke druge informacije. Koliko je kaj naključno prepuščam v presojo vam.

Zanimivo je tudi to, da sem takrat želela nekoliko spremeniti vsebino zapisa. Ne vem kako sem si predstavljala vse posneti ponovno, ker to enostavno ne bi bilo mogoče.
Hvala bogu nikoli nismo ničesar spremenili, niti v spevu niti v vsebini.
Danes je posnetek še vedno absolutni original, točno tak, kot je bil posnet.

Ni v moji domeni, da povem več. O tem boste govorili vi.

CDji so na voljo na delavnicah po ceni 13€

LAHKO PA SI CD NAROČITE ŽE DANES

Pri pošiljanju na domač naslov prištejemo še stroške 2,50€

NAROČI SI SVOJ CD

Hej živjo! 👋
Lepo vas je spoznati
!

Dobrodošli na portalu
Premuim TIBIS!
Prijavite se tedenske novice in ne zamudite pomembnih strokovnih prispevkov, ki vam lahko spremenijo življenje.

Ne pošiljamo vsiljene pošte! Za več informacij preberite naš [TUKAJ]pravilnik o zasebnosti.