Marec je vselej čas preloma, tokrat še bolj

Nebeški križ je bila najbolj aktualna novica tega meseca. Pomen in dogajanje lahko najdete v preteklih objavah.

Priznati moram, da me ime še vedno malo zmoti, verjetno tudi marsikoga od vas, ampak taka je bila odločitev vrha in verjamem, da kot vedno, tudi tokrat vedo zakaj je temu tako.
Samo ime nima nikakršne zveze s križi, ki smo jih poznali doslej. V bistvu je s tem nazivom poimenovano notranje sečišče vsakega od nas.

Če ste se v teh dneh  ukvarjali sami s seboj, z osebno rastjo, tako ali drugače, potem že veste in čutite, da sedaj nekaj ne deluje več tako, kot pred tem.
Marec je bil odločilen, tokrat je prelom v resnici dosegel prelomno točko. Lomi se znotraj, kar se seveda odraža tudi zunaj.

Konec je z iskanjem sreče zunaj, konec je z iskanjem miru zunaj sebe, konec je z iskanjem ljubezni in potrditve zunaj sebe, tega je enostavno konec.
Ljubezen kliče od znotraj, saj je edina, ki lahko spremeni in pozdravi. Ljubezen do sebe, spoštovanje do sebe, odpuščanje sebi in osvobajanje greha in kazni,
to je to, kar je prinesel marčevski prelom.

Tistim, ki se še vedno zanašajo na druge, prelagajo krivdo in odgovornost na druge, iščejo rešitve zunaj, enostavno ne bo uspelo. Ne gre več in ne bo šlo več na tak način.

Ljubiti sebe pomeni, sprejeti sebe z vsem v popolnosti, tudi in še predvsem z lastno temo. Ji odkrito pogledati v oči in se soočiti z njo.
Raziskati od kod prihaja, mogoče sploh ni tvoja in jo smelo vsrkavaš od drugod, iz sistema, kolektivne teme, iz rodovnega debla preteklosti … zelo radi delamo to, verjemite.
Delamo to, ker verjamemo v resnico in pravico, verjamemo, da v iskanju in reševanju napak drugih, spreminjamo svet na bolje. V resnici pa tonemo z zavijanjem v lastno temo in temo drugih.

Svet bi bil že davno rešen, če bi zadeve delovale na tak način. Preveč revolucij je že za nami, spremembe pa od nikoder.

Ne govorimo kar tja v en dan o delu na sebi, o spremembi, ki se MORA najprej zgoditi v tebi, da bo vidna tudi v svetu. Sprememba znotraj se zgodi zgolj z ljubeznijo do sebe, tisto resnično, ko ljubiš sebe bolj kot drugega, se s seboj odpraviš na zmenek in te to osrečuje bolj kot vse, si oblečeš lepo krilo (če si ženska:), lahko tudi moški) in te to osreči. Pot do tja je bila do sedaj za večino zaprta. Zaprta, ranjena in v bolečino ujeta srca ne premorejo ljubezni.
Nebeški križ je sečišče notranjih sil, ki odpirajo prehod iz temnih bolečih globočin v sijočo in osrečujočo ljubezen.

Če in ko boste vzljubili sebe, boste ljubili tudi vse drugo. Sovražni napadi, energetske pijavke, sistemi in ljudje, ki se ohranjajo s krajo energije prek manipulacije in ustrahovanja, se vas ne bodo več dotaknili. Ne bodo vam prišli do živega, saj bo vaše svetlobno telo aktivirano za odboj takih in podobnih energij.

Za več informacij poglejte še:

Lomljenje sedmih pečatov

Odpirajo se vrata v nove energije

 

Hej živjo! 👋
Lepo vas je spoznati
!

Dobrodošli na portalu
Premuim TIBIS!
Prijavite se tedenske novice in ne zamudite pomembnih strokovnih prispevkov, ki vam lahko spremenijo življenje.

Ne pošiljamo vsiljene pošte! Za več informacij preberite naš [TUKAJ]pravilnik o zasebnosti.