Kolikokrat doslej ste rekli: “Tega nočem več v svojem življenju?”

Stari koncepti, karma, ponavljajoči se vzorci in cikli, ki jim ni videti konca. Dovolj je! Želimo spremembo!

Mojstra smo vprašali, koliko še? Kje je konec temu, če ta sploh obstaja?
Veliko se obljublja. V zadnjih mesecih prihajajo izjemne informacije o spremembi, ki smo jo tako dolgo in tako željno čakali. Seveda pa vsaka sprememba prinaša tudi določene posledice.

Dejstvo je, da se sedaj zavedate sebe kot človeka na planetu – zemlji. Pa vendar ste obdani z vso svojo zavestjo, z vsem svojim zavedanjem, le da preprosto niste osredotočeni na to.
Ne zavedate se popolnoma. Zavedate se tega, ne zavedate pa se onega.
Ne gre za napako. To preprosto pomeni, da je duša imela potrebo po izkušnji, na zelo omejen in specifičen način in vi ste to tudi storili. Pravi strokovnjaki ste že v tem. Veste kako izklopiti vse druge dele zavesti in se osredotočiti samo na določeno zavedanje, da lahko izkusite to neverjetno izkušnjo bivanja na tem planetu.
Zavest je osnova vsega in zanimivo je bilo gledati koncept opazovalca, ki se je razvijal skozi čas.  Vi ste opazovalec, torej vi ustvarjate resničnost.

Pa vendar se boste verjetno sedaj vprašali, kaj je zavest? Kje je zavest? Kako jo dobim, in kako deluje? Veliko takih in podobnih vprašanj slišim.
Lahko rečemo, da je zavest nekaj, na čemer se lepi spominski trak, ne v smislu vašega spominjanja nečesa, ampak spomina vaših čutnih doživetij skozi vaš čas.   

Tu pa nastopi tudi vprašanje energije. Lahko rečemo, da je energija ločena od zavesti?
Energija je v bistvu zgoščeno sočutje, zgoščena želja po čutenju, po čutenju radosti – Jaz obstajam, Jaz sem, to ustvarja energijo.
Energija je v celoti vaša, ne delite si je z nikomer, ne izgubite je, ne pridobivate je, preprosto tu leži v zelo nevtralnem stanju, v svetem stanju, dokler ni aktivirana, dana v uporabo. Vsa vaša energija vam je vedno na voljo, ampak vi mislite, da je energija nekje drugje, nekje zunaj, da jo ima nekdo drug in upravlja z njo. No, in prav to je na zemlji vedno bilo vodilo v izkušanje iger moči, igre žrtve in vsega drugega.
In zanimivo, da prav sedaj začenjate razumeti, kaj energija v resnici je.
Dolgo je trajalo, da ste doumeli, da energija ni le nafta, ali sila, ki vas strese, ko se je dotaknete, ali elektrika, ki jo priključite.
Sedaj začenjate razumeti, da je energija komunikacija. Kmalu bodo o tem napisane publikacije in znanstvene teze. Mogoče jih boste pisali prav vi in ponosni ste lahko nase, ker prav vi veste kaj je energija in od kod prihaja. Energija je preprosto – pesem duše, komunikacija, ki ne potrebuje omrežja, saj je že naravno prisotna v sami energiji.

Lahko se pretvarjate, da tega ne slišite. Lahko se pretvarjate, da tega ne razumete. Lahko verjamete, da vam ta energijska struktura ni povsem jasna, ampak vendar je naravna vašemu bitju, vaši duši. Ko jo enkrat dopustite, se začnete zavedati, da vse v vas in v vaši resničnosti komunicira.
S pojavom tega razumevanja, da je energija komunikacija, ko se bo to uveljavilo v klasični in kvantni fiziki, bo prišlo do ogromnih prebojev v smislu razumevanja samega življenja, razumevanju biološkega telesa, razumevanju atomske strukture in energije. In to prihaja kmalu, še za časa vašega življenja, zelo, zelo kmalu.

In začutite zdaj to, kako vse lepo teče … 
Začutite kako vse nepotrebno odhaja, stari koncepti nimajo več pravega oprijema, mlahavi postajajo, nekateri so že prav smešni. V kratkem boste srečevali ljudi, ki se bodo čudili sami sebi in svojim dolgotrajnim prepričanjem v resnico, ki to nikoli ni bila. Iluzija in maske z njo bodo padale.
Mogoče, no verjetno boste poskušali razumeti, tako ste pač navajeni, vendar tega se razumeti ne da. Ni zgrajeno v umu. Zgrajeno je bilo v konstruktih, tudi z vašimi vložki lastne energije. Z vse večjim zavedanjem , zavestjo, ki presega dosedanje omejenosti, boste jemali svojo energijo nazaj, ven iz konceptov, ki jim ne boste več zaupali.
Tako bo delovalo mnogo ljudi, že delujejo, tudi vi počnete to. Mogoče se tega ne zavedate natančno in to je dobro, pa vendar počnete to.
Vsakokrat, ko se odločite: “tega ne želim več …” že vzamete nekaj svoje energije ven iz koncepta.

Vidite sedaj, to so bile veličastne igre moči. Izjemo doživetje prvinskih življenj in vznemirljivih iger. Sedaj ste se nekaterih naveličali, ali pa so postale preveč intenzivne, boleče, neprijazne do okolja in drugih … vse je mogoče, in odločili ste se, da se tega ne greste več … zato svojo energijo, svoj lasten vložek jemljete ven, ker ne želite biti več vpleteni, nimate več potrebe po sodelovanju. Mogoče ste utrujeni in bi si radi malo odpočili.

Vse te igre, koncepti, vse to nekako reciklirate, vidite, to je v navadi na tem planetu. Od tega boste utrujeni, vaše telo se bo utrudilo, potrebovalo bo več nege in miru, da se prilagodi na prožnejše energije.
Vse bo videti nekako tako, kot, da greste skozi lastne porodne krče. Lahko bo zelo boleče, vendar bo kratkotrajno. Hitro bo minilo. Pomembno je, da se čim manj upirate in pustite energiji naj teče. Telo se bo samo prilagajalo na spremembe, zaupajte, veliko več sposobnosti ima, kot si mislite.

Stari koncepti, ki slonijo na strahu se bodo, na začetku počasi, kasneje pa vedno hitreje, razgrajevali.
Vsem ljudem to ne bo všeč. Veliko ljudi drži v rokah vajeti s katerimi usmerjajo množice drugih. Z ustrahovanjem so kopičili bogastva, manipulirali in se pretvarjali v mogočneže. Veliko življenj je bilo tako. Stoletja, tisočletja ste se vračali k znanim energijam, tja kjer ste že enkrat ali večkrat bili, kot bi hodili nazaj domov.
Morda ste se iger naveličali, ali pa je vse skupaj postalo preveč domače, odločili ste se za spremembo.
Ja, vi in nihče drug. Prav vi in lahko ste ponosni na to, ste klicali po spremembi in zavestno ali ne, usmerjali svoje energije v to.
Dosegli ste stopnjo zavesti, ki pomeni spremembo, spremembe, v zavesti, energiji in v vsem, kar se dogaja, se je dogajalo in kar se še bo.

Koncepti dobivajo drugačne oblike, zavest se širi, vaša zavest.
In od 22. marca dalje, bo vse to še lažje. Z odprtjem nebeškega križa, se boste lažje povezovali z drugimi svetovi. Mislim z drugimi svetovi znotraj vas. Vaše dojemanje bo širše in, ker ste odprti za to, se bo širilo dokaj hitro. Spoznavali boste ozadja vaših iger in zgodb, spoznavali boste zgodbe drugih, ki se prepletajo z vašimi zgodbami.
Karma in drugi stari konstrukti, dediščine vaših družin, ki so se vlekle zelo, zelo dolgo, se razkrajajo. Ne boste več premlevali, predelovali vedno znova in znova istih dejanj, spuščali jih boste. Vaš pogled na … vse se bo konkretno spreminjal in to se bo dogajalo sedaj – se že dogaja.

Stari koncepti, ki jih omenjam, so zacementirani znotraj vaše zavesti, potrebovali ste jih, da ste lahko doživljali prvinske izkušnje v življenjih na tem planetu. Sedaj jih ne potrebujete več.

Ti koncepti so:
1.Ločenost
2.Nižji jaz
3.Satan
4.Greh
5.Trpljenje
6.Odrešitev
7.Božanski jaz

Osvobodite se jih, ne potrebujete jih več. Osvobodite se ujetosti vanje, nikoli niso bili resnični, iluzija so, ki je postala resnica in orodje za ustrahovanje in igranje iger moči.

Nadaljujemo s Kristusovo zavestjo
Adamus St.Germain

Poglejte tudi: LOMLJENJE SEDMIH PEČATOV

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hej živjo! 👋
Lepo vas je spoznati
!

Dobrodošli na portalu
Premuim TIBIS!
Prijavite se tedenske novice in ne zamudite pomembnih strokovnih prispevkov, ki vam lahko spremenijo življenje.

Ne pošiljamo vsiljene pošte! Za več informacij preberite naš [TUKAJ]pravilnik o zasebnosti.