Osebnostna diagnostika – individualna obravnava

Ljudje smo večplastna bitja. 

To pomeni, da smo na nek način “sestavljeni” iz fizičnega telesa, uma in duha. Naštete plasti lahko zaznavamo z našimi čutili, zato ta trditev ne bi smela biti sporna.
Poleg teh, obstajajo še druge plasti – telesa, kot denimo čustveno(emocionalno) telo. Sem se skladiščijo čustvene travme, rane, bolečine, vznesenost, hrepenenja itd.
Poleg čustvenega telesa govorimo še eteričnem,  mentalnem, astralnem in nebeškem (duhovnem) telesu.
Vsa telesa skupaj tvorijo naše energetsko polje.
Energetsko polje shranjuje informacije o naših navadah, miselnih procesih, vzorcih, podedovanih sistemih prepričanj itd. Skratka energetsko polje, imenovano tudi informacijsko polje shranjuje vse informacije o tem,

* zakaj delujemo tako, kakor pač delujemo,
* zakaj je način naših odzivov, kakršen je,
* zakaj je naše življenje tako kot je

Osebnostna diagnostika je informacijsko poseganje v biopolje z namenom prepoznavanja strukturne lastnosti in razreševanje le teh.
Razreševanje energijskih struktur, ki jih imenujemo tudi travme, karmični zapisi in drugo, se opravi skozi poseben proces, v spremenjenem stanju zavesti, ki ga lahko razumemo kot neke vrste hipnoze, vendar v tem primeru oseba ostane v povsem zavestnem in prisebnem stanju.

Osebnostna diagnostika je prilagojena posamezniku. To je način za odkrivanje ozadja tistega kar se vam dogaja.
Vedeti moramo, da so v polju (avra, biopolje, kozmično polje, univerzum … in še mnogo drugih imen smo nadeli nevidnemu svetu okoli nas) shranjene informacije o tistemu prej, zdaj in začrtane smeri tudi v naprej.

Z določenim procesom, ki ga izvede spec. terapevt osebnostne diagnostike, iz energetskega polja razbere diagnozo problema. V sodelovanju s klientom se na podlagi tega definira natančen vzrok za nastanek konstrukta.
V procesu delno *spremenjene zavesti klienta, terapevt osebnostne diagnostike vodi klienta skozi faze razreševanja notranjega konflikta.

S procesom ne zdravimo simptomov, temveč razrešimo energetske strukture- travme, ki povzročajo težave. Osvoboditev struktur v energetskem polju klienta sproži proces samozdravljenja.

*Spremenjeno stanje zavesti
dosežemo z dvigom vibracije v polju, kar je povsem naraven in varen način, ki omogoča globinsko delovanje tako na fizični, čustveni in mentalni ravni.

Jasno je, da samo z nekaj obravnavami ne bomo spremenili življenjskega sloga, se pa bomo osvobodili nekaterih prepričanj, vzorcev, travm …, ki vplivajo na življenjski slog.

Delo na sebi- osebna rast je proces, v katerega je vredno vložiti svoj čas, energijo in nenazadnje svoj denar.
Saj je to edina pot, ki vodi ven v svobodo, v boljše odnose, višji standard in v boljše in lepše življenje.

Individualna obravnava – Osebnostna diagnostika

Želiš izvedeti več? Piši mi, z veseljem odgovorim!

 

Marija Košir
Spec. terapevt osebnostne in poslovne diagnostike

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Hej živjo! 👋
Lepo vas je spoznati
!

Dobrodošli na portalu
Premuim TIBIS!
Prijavite se tedenske novice in ne zamudite pomembnih strokovnih prispevkov, ki vam lahko spremenijo življenje.

Ne pošiljamo vsiljene pošte! Za več informacij preberite naš [TUKAJ]pravilnik o zasebnosti.