METULJ – moja Žival moči

Metulj, moja Žival moči !

Po pravici povedano, sem bila precej skeptična okrog teh zadev, Šamanskih namreč. Žival moči in te zadeve. Ker je moj boben čakal že več kot leto dni, da ga nekdo vzame v roke in iz njega izvabi kakšen ton, sem se le odločila. Odmislila sem skeptičnost in dvome, prepustila vesolju in znašla sem se v vrtincu dogajanja.

Moje potovanje v Spodnji svet, srečevanje s Spiriti živali, dojemanje, da se vse dogaja in je bolj resnično, od vsega resničnega, je bilo neverjetno intenzivno. Metulj je bil ( je še vedno ) eden mojih najdražjih učiteljev. Tako lepo mi je bilo okoli srca, ko sem ga sprejemala vase. Bilo je, kot bi se vrnil stari prijatelj, ki me pozna bolje, kot poznam sama sebe. S seboj je prinesel toliko topline, ljubezni in neverjetno izkušnjo.

Že v fazi združevanja sem ugotovila, da mi prinaša nekaj, kar mi je manjkalo vse življenje. 

Na videz tako krhek, v bistvu pa izjemno močno energetsko bitje. Teoretično prinaša transformacijo, velike spremembe in preobrazbo. Praktično me je ozdravil sindroma večne zapuščenosti. Ko mi je bilo z njim najlepše, se je začel oddaljevati. V trenutku se je pojavila fizična bolečina v prsih in tako poznano čutenje osamljenosti, zapuščenosti. Še v istem preletu se je vrnil in tako vedno znova in znova. Takoj, ko bi se pojavila bolečina izgube, se je metulj vrnil in bil je tam, vse dokler je bolelo. Ponavljalo se je toliko časa, dokler nisem dojela, da je v bistvu vedno tu, tudi takrat, ko ga ne vidim. Da je dobro tudi takrat, ko odleti, ker se vedno znova in znova vrača z dobrim razlogom- z menoj mu je lepo, ravno toliko, kot meni z njim.

Metulju je uspelo nekaj, kar človeku ni! Ozdravil je moje srce, mi vrnil samozaupanje in prinesel spoznanje, da pregovor, “daleč od oči, daleč od srca”, ne drži. Vse kar je v srcu, tam tudi ostane, ne glede na fizično prisotnost ali odsotnost.

Srčna hvala moja Žival Moči!

Ravno, ko je gosenica mislila, da je vsega konec, se je iz nje rodil prečudovit metulj! 

Piše:
Marija Košir

 

Hej živjo! 👋
Lepo vas je spoznati
!

Dobrodošli na portalu
Premuim TIBIS!
Prijavite se tedenske novice in ne zamudite pomembnih strokovnih prispevkov, ki vam lahko spremenijo življenje.

Ne pošiljamo vsiljene pošte! Za več informacij preberite naš [TUKAJ]pravilnik o zasebnosti.