Ne capljajte za življenjem

GLAVNI POKAZATELJI, DA SMO NA PRAVI POTI

  • Lahkotnost, lepota, svetlost v duhu
  • Sprememba okolice do nas
  • Želje se izpolnjujejo

Z rastjo energije se vrača čutenje umeščenosti v prostor in povezanosti.

KAKO POSPEŠITI RAST  ENERGIJE

  1. Da bi spremenili odnos, svoj pogled na določeno situacijo, moramo najprej spremeniti sebe. Da bi odpustili drugim, moramo spremeniti svoj pogled na dogajanje in spremeniti sebe. Odreči se agresiji do drugih, jezi, sodbam.
  2. Ko imamo nizko raven energije, nas življenje vleče za seboj. Tečemo za njim, utrujeni, zadihani, onemogli. Ko dobivamo več energije, tečemo vzporedno z njim. Ko se nam energijska raven dvigne na maksimum, tečemo pred njim, smo v resonanci z vsem, vse teče v harmoniji, nimamo več težav!
  3. Sprejeti moramo vsako, še tako kaotično situacijo, v kateri smo se znašli, kot del našega načrta. Sprejemanje, da nam je situacija dana z namenom. Sprejemanje, da smo sami vzrok za nastalo situacijo. Naj je situacija še tako boleča, jo moramo sprejeti kot del našega učenja, kot sporočilo, ki nam nekaj pripoveduje.
  4. Obdržati se v harmoniji tudi v času največjih preizkušenj. Vse je namenjeno učenju, izkušnji in na koncu modrosti.
  5. Vprašamo se: »Zakaj me je prizadelo, zakaj se mi to dogaja, kaj mi pripoveduje…« Nekdo nam nekaj vzame, ukrade, naj bo to denar, predmet, oseba- partner, posel, naš položaj itd. Če se nam to zgodi, smo verjetno pozabili na ljubezen, do te vzete stvari ali osebe. Postali smo odvisni od nje in nam je bilo potrebno, da smo jo izgubili. Nanjo smo bili navezani s posesivnostjo, ne z ljubeznijo.
  6. Odvisnost je ubijanje lastne moči. Ko postanemo odvisni od osebe, dela ideje, materialnih dobrin, se nam to odvzame. Odvisnost ustvarja podzavestno agresijo do vseh, ki bi nam objekt odvisnosti lahko vzeli.
  7. Sporočila, da je potrebno nekaj spremeniti pridejo najprej preko drugih ljudi. Prizadenejo nas, odidejo, razžalijo itd. Če ta sporočila spregledamo, nimamo sposobnosti  sprejemanja in odpuščanja, potem se pojavi bolezen. Tudi ta nam govori, da je potrebno  nekaj  spremeniti. Če niti bolezni ne slišimo, za njo pride smrt

Da bi se odprli, začutili in zaživeli božansko, se moramo za nekaj časa odreči človeškemu!

Z osebnostno diagnostiko do presežka osebne energije. 

Naročite se na osebno obravnavo, presenečeni boste koliko energije samo v eni obravnavi pridobite nazaj.

Marija

Hej živjo! 👋
Lepo vas je spoznati
!

Dobrodošli na portalu
Premuim TIBIS!
Prijavite se tedenske novice in ne zamudite pomembnih strokovnih prispevkov, ki vam lahko spremenijo življenje.

Ne pošiljamo vsiljene pošte! Za več informacij preberite naš [TUKAJ]pravilnik o zasebnosti.