Naredite prostor za obilje

Dejstvo je, da vesolje in ves obstoj temelji na obilju.
Dejstvo je tudi, da je vsak človek del tega obstoja, torej ima vsak posameznik v osnovi obilje.

Zakaj potem tolikšne razlike med ljudmi?

Odgovore lahko iščemo v karmi, usodi, družini, osnovnem socialnem položaju itd. Vprašanje pa je, koliko nas ti odgovori v resnici zadovoljijo. Vsi že vemo, da denar ne izbira dobrote, lepote, poštenosti ali nepoštenosti. Preprosto teče tam, kjer so vrata odprta. Le kdo jih ne bi želel odpreti, boste rekli. Očitno večina od nas. Če bi bilo kakorkoli drugače, bi bilo razmerje revni – bogati obrnjeno.

Pa poglejmo basen o žabah, ki so plezale na vrh droga.

Nekaj žab je stavilo, da lahko naredijo nekaj, kar do zdaj ni uspelo še nobeni žabi. Morale bi splezati na vrh visokega droga. Okoli droga se je nabrala množica gledalcev. Sprva so spodbujali žabe, ki so se smelo pognale po drogu, potem pa je množica podvomila o uspehu, vedoč, da tak podvig ni uspel še nobeni žabi, ker je drog za žabe preprosto previsok.

Plezajoče žabe so ob vzklikih množice: »Nevarno je, nevarno je!« druga za drugo odstopale. Ena od njih pa je plezala naprej, ne ozirajoč se na vpitje množice in ne meneč se za preostale žabe. Brez težav je dosegla vrh in zasluženo pobrala stavo. V čem se je zmagovalka razlikovala od drugih? Bila je gluha! Ni slišala vpitja množice in nihče ji ni mogel dopovedati, da je takšno plezanje nevarno, in ni vedela, da do zdaj še nobeni žabi to ni uspelo! Preprosto se je odločila in naredila.

Poiščimo nauk zgodbe v zvezi z denarjem.

Če ste imeli v preteklosti izkušnjo pomanjkanja denarja, ste se s tem veliko ukvarjali, govorili ste o tem, iskali rešitve, bilo vas je strah in skrbelo vas je.
Vložili ste dovolj energije v to in oblikovali zapis, ki je shranjen v vaši zavesti.

Ko zdaj prosite vesolje za več denarja, se vsakokrat, ko pomislite na denar, vibracijsko naravnate na zapis pomanjkanja denarja. V kašnem vibracijskem polju ste, kadar razmišljate o denarju, veste po tem, kako se ob tem počutite.
Vas je strah, vas skrbi, o tem raje sploh ne razmišljajte, ali ste srečni, veseli?

Če ste se našli v prvem delu, je čas, da vibracijo najprej dvignete in šele potem nagovorite vesolje, če pa ste se našli v zadnjem delu, torej da ste veseli, srečni ob tem, se počutite bogati, ne glede na svoje trenutno finančno stanje, ste na najboljši poti, da se vam obilje veča in raste. Zato bogati ljudje privlačijo še več denarja. Veselijo se ga, srečni so in nimajo strahu in skrbi o pomanjkanju. Imajo izkušnjo obilja.

Za dvig vibracije niso potrebni veliki napori. Poskušajte večkrat dvigniti svoje vibracije, začutite energije, ki vas podpirajo in vam pomagajo, da se osvobodite nizkih vibracij.
Poskusite se otresti pesimizma in ciničnosti, jeze in agresije, zavisti in vseh slabih vibracij, ki jih čutite do denarja.
Vesolje vas ves čas podpira, vi sami izbirate smer, v katero greste.

Svoje stanje lahko spremenite kadarkoli in za to vam ni treba zapraviti polovice življenja! Neka teorija pravi, da je dovolj samo 68 sekund, da vesolje sprejme in zakodira vaše vibracije.

Samo 68 sekund je dovolj, da prestopite iz obupa v radost. 68 sekund zadržite v sebi občutek sreče ob neskončnem obilju, ki je že v vašem življenju.
Teh nekaj sekund brez prestanka opazujte naraščajoče občutke veselja, radosti ob spoznanju, da ste kreator, ki zmore v tako kratkem času skreirati vse, kar mu srce poželi.

68 sekund je na prvi pogled zelo malo :). Naredite test v katerem boste poizkusili obdržati občutek radosti v enako visoki vibraciji. Verjetno boste ob tem ugotovili, da včasih minuta ni tako kratka, kot se nam včasih dozdeva. Vsekakor pa se izplača trenirati in tudi uspeti.
Jasno je, da obilja ne štejemo v denarju. Ta je le ena od sestavin obilja. Obilje je vse, kar vas osrečuje in vam daje občutek polnosti.

:::::::::::::::::::::::::

Hej živjo! 👋
Lepo vas je spoznati
!

Dobrodošli na portalu
Premuim TIBIS!
Prijavite se tedenske novice in ne zamudite pomembnih strokovnih prispevkov, ki vam lahko spremenijo življenje.

Ne pošiljamo vsiljene pošte! Za več informacij preberite naš [TUKAJ]pravilnik o zasebnosti.