Portal 777 se odpira 7. julija!

Julij bo zagotovo eden najbolj astrološko aktivnih mesecev v letu! Super Luna v Kozorogu je razbila množico globoko zakoreninjenih čustev, povezanih s številnimi bolečimi ranami, zakopanimi v vašem notranjem otroku.

Čas je za počitek, razmislek in dopuščanje. Čustva, ki se pretakajo, morda izčrpavajo vašo energijo, zlasti ker vključujete tudi nove energije, ki pritekajo.

Sonce trenutno potuje skozi Raka in vabi vašo zavest, da prikliče zgodnje spomine na otroštvo in družino. 

Gosta čustva, ki so se vam zdela kot gore, ki blokirajo vaš osebni napredek, prihajajo bolj v vaše zavedanje. Polna luna v kozorogu podira te ovire in jih osvobaja na površje vašega uma. Če jih čutite, so pripravljeni, da jih ozdravite in očistite iz vaše celične strukture. 

S Siriusovim prehodom, ki nam odpira duhovno mojstrstvo, vnebovzetje, psihično moč in božansko poravnavo, osvobajamo težo preteklosti in nizke vibracije, ki jih nosi. Pri tem naredimo prostor za zavest, ki lahko vsebuje veliko višjo vibracijo, ki vas povezuje z vašim resničnim potencialom in namenom. 

To je neverjeten čas, da sprejmete svojo moč. Dovolite, da pogostost vaših besed odraža vaše najresničnejše namene. Spoštujte, kdo ste in kaj predstavljate na tem planetu. 

Na ravni duše ste se zavezali temu procesu. Odločili ste se biti tukaj ob istem času, ko vstopamo v zlato dobo čudežev. Odločili ste se za sodelovanje pri globokem karmičnem in generacijskem zdravljenju. Zavezali ste se, da boste pričevali o svoji človeškosti in božanskosti. Tukaj ste, da se popolnoma prebudite v mojstrstvo in utrete pot drugim, ki so tudi na tej poti.

Ta prehod bo predhodnik portalu Levjih vrat, ki se odpre kmalu po tem, ko Sonce zapusti Raka in se premakne v Leva (7/27). Ti so znani kot “pasji dnevi poletja”, ker se nanašajo na ozvezdje, iz katerega prebiva zvezdni sistem Sirius – Veliki pes. To ozvezdje je močno vidno v najtoplejših obdobjih leta na severni polobli in razkriva kraljevo zvezdo Sirius, ki je več kot 20-krat svetlejša od našega Sonca.

Starodavne civilizacije po vsem svetu so pokazale globok duhovni odnos s Siriusom na podlagi številnih duhovnih besedil, zapisov in templjev, ki so služili kot observatoriji v določenih obdobjih v letu, vsaka pa je bila obrnjena v različne smeri, da bi sledila poti zvezde skozi čas. 

Zaradi močne prisotnosti Siriusa na našem nebu in teh dveh glavnih portalov, ki se odpirata, se pripravite na
spremembe, ki so na poti.
Bodite potrpežljivi do sebe in uživajte v lastni veličini.

Prevod: Portal 777

::::::::::::::::::::::

Hej živjo! 👋
Lepo vas je spoznati
!

Dobrodošli na portalu
Premuim TIBIS!
Prijavite se tedenske novice in ne zamudite pomembnih strokovnih prispevkov, ki vam lahko spremenijo življenje.

Ne pošiljamo vsiljene pošte! Za več informacij preberite naš [TUKAJ]pravilnik o zasebnosti.