Skalarni valovi – vpogled na daljavo

Nikola Tesla je raziskovalec in izumitelj, ki je v začetku 20. stoletja delal na številnih področjih, vključno z elektromagnetizmom. Med drugimi koncepti se je Tesla ukvarjal s teorijo “skalarnih valov” ali “skalarnega elektromagnetizma”. Trdil je, da vsebuje posebne elektromagnetne valove, ki so skalarni (tj. niso vektorski) in bi lahko imeli različne zanimive lastnosti, vključno z možnostjo oddajanja energije na daljavo brez izgube prek Zemljinega ozračja.

Izraz “skalarna energija” se običajno ne uporablja kot poseben tehnični izraz v fiziki ali matematiki.
Vendar pa lahko besedo razumemo, če jo razdelimo na dve osnovni sestavini: “skalarna” in “energija”.

  1. Skalarna: V fiziki se količine delijo na skalarno in vektorsko obliko. Skalarna količina je tista, ki ima le velikost, vendar ni določena smeri. Primeri skalarnih količin vključujejo temperaturo, energijo, gostoto in tlak.
  2. Energija: Energija je sposobnost opraviti delo ali prenesti toploto. Obstaja več različnih oblik energije, kot so kinetična energija (energija gibanja), potencialna energija (energija, shranjena zaradi položaja), toplotna energija, električna energija, kemijska energija itd.

Ko združimo te dve sestavini, bi se “skalarna energija” nanašala na energijo, ki jo lahko predstavimo s skalarno količino, kar pomeni, da nima določene smeri. Na primer, notranja energija sistema (ki vključuje kinetično in potencialno energijo delcev znotraj sistema) je skalarna količina, saj ne kaže posebne smeri.

Vendar pa se Tesla ni podrobno opredelil, niti ni predstavil matematičnih enačb ali eksperimentalnih dokazov, ki bi jasno podprli njegovo teorijo skalarnih valov. Zato je ta del Teslovega dela ostal sporen in ni prejel širokega znanstvenega priznanja. Nekateri trdijo, da so tako skalarni valovi postali vir različnih teorij zarot v alternativnih znanostih, vendar pa večina fizikov ne priznava njihove resnične obstojnosti v smislu, kot jih je predstavljal Tesla.

Glede tega ostaja odprtih kar nekaj vprašanj. Ključno vprašanje je verjetno to, zakaj Tesla ni predstavil izpopolnjenega sistema, oziroma, če je svoja odkritja in formule predstavil delu javnosti, zakaj so podatki ostali skriti.
Dejstvo je, da skalarni valovi obstajajo, verjetno že od začetka začetkov. Dejstvo je tudi to, da nekateri ljudje to poznajo verjetno še iz pradavnine in dejstvo je tudi, da nekateri poznamo način kako
skalarno energijo usmerjat kljub temu, da je znanost ne potrjuje in kljub temu, da se oprijema teze da, če že obstaja, ni vodljiva.
_________________________

Citiram:
“Ker skalarni valovi vplivajo na čas, bi lahko povzročili spremembo v toku samega časa! Potem takem vplivajo na vse, kar obstaja v času – zajemajoč tudi človeški um in različne ravni podzavestnega, kot lahko na primer um vzpostavi povratno delovanje. Iz take trditve izhajajo nepredvidljive praktične posledice, med njimi so najzanimivejše; končen dokaz in nadziranje telepatije, teleportacije, astralnih potovanj, jasnovidnosti- morda celo reinkarnacije.”
Nikola Tesla

Citrat vzet iz knjige, Izumitelj za tretje tisočletje

_____________________________________________

Si predstavljate, da bi znanost kdaj koli in v katerikoli dimenziji potrdila to  slednje? Teleportacija, jasnovidnost …?

In kaj imajo skupnega skupnega skalarni valovi in vpogled na daljavo

Vpogledi sledijo skalarni energiji.  Vodeni valovi skalarne energije nimajo meja, ne poznajo ovir, ne izgubljajo jakosti z oddaljenostjo, prej lahko rečemo, da se z oddaljenostjo krepijo. Usmerjeni skalarni valovi prebijejo čas in prostor, prebijajo celo zemeljsko atmosfero. Lahko jih usmerimo v preteklost, tja, kjer se je vse začelo. Razgrajujejo travme, in vračajo energije v prvotno stanje.
Izjemni  so! Suho zlato in Tesla je že vedel zakaj so se formule izgubile. Sicer pa skalarni valovi delujejo na podlagi elektromagnetnega delovanja. da se tako stanje doseže, je potrebna koherenca uma in srca.

Energija ne pozna meja, časa in prostora. Matrica hrani vse zapise obstoja. Preteklost, sedanjost, celo delčke prihodnosti lahko razberemo iz nje. Matrica je popolnost, vse tisto kar izstopa iz nje predstavlja oviro v našem življenju.
Pot iz kaosa vedno obstaja, le mi sami je ne vidimo vedno. Izbrali smo si to življenje, v tem času in prostoru. Torej smo si začrtali tudi možne poti za izvrševanje našega poslanstva, prav v tem življenju, tukaj in zdaj!

Ko začutimo, da tipamo v temi, je dobro prositi za vpogled nekoga, ki  “vidi” in ni vpleten.

Marija Košir, intuitivna svetovalka in učiteljica,

spec. področje –  osebnostna diagnostika,
Mojstrstvo Rituala hoje po žerjavici

 

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hej živjo! 👋
Lepo vas je spoznati
!

Dobrodošli na portalu
Premuim TIBIS!
Prijavite se tedenske novice in ne zamudite pomembnih strokovnih prispevkov, ki vam lahko spremenijo življenje.

Ne pošiljamo vsiljene pošte! Za več informacij preberite naš [TUKAJ]pravilnik o zasebnosti.